Konsert i Sandar kirke 9. desember


"Julegaven" konsert med Trine Rein, Adrian Jørgensen og Black & Lekker 

 

[BILDETEKST]

 

Konsert med Trine Rein feat. Adrian Jørgensen og Black & Lekker
For åttende gang reiser Trine Rein på juleturné i førjulstden med sin egen konsert ‘Julegaven’. Når hun besøker Sandar Kirke torsdag 9 des, har hun med seg gjesteartst, Adrian Jørgensen med den vakre stemmen som vi er blitt kjent med via programmer som The Voice, MGP, og Stjernekamp på NRK.

Har du forresten hørt singlene ‘Motvind’ og ‘Tårnseileren’ som har vært listet på NRK P1 i ukesvis gjennom 2021. I tillegg blir det et spennende samarbeid med Black & Lekker I høst slipper Trine og Adrian også en splitter ny julesang som heter ‘Nå er det jul igjen’.

Etter et historisk spesielt halvannet år skal det bli godt å få med seg en julekonsert med mening, god musikk og ikke minst, en god latter. Det trenger vi nå! Trine Rein er kjent for å by på seg selv som artist og sanger, og med en habil sanger som Adrian i tillegg er det ikke mye å lure på: Dette blir skikkelig gromlyd!

Apropos gromlyd, årets band består av Trine Reins faste musikere, Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter, Kenneth Bjørdal på Hammond orgel, og Alexander Pedersen på trommer og perkusjon. På lyd har hun med seg Bodvar Tornes, og med dette stjernelaget er kvelden sa), og de gode musikkopplevelsene står i kø. Som vanlig har hun også i år et tett og godt samarbeid med hjelpeorganisasjonen MAF - Mission Aviaton Fellowship som bidrar til at turnéen blir både meningsfull og vellykket.

Hjertelig velkommen til en veldig hyggelig førjulskonsert med Julegaven!

Billetter kan kjøpes på Ticketmaster

Tilbake